Aydın’da, 13 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde sınav merkezlerindeki hazırlıklar tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve Bakanlık Kurum Temsilcisi Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Ömer Sarıca, sınav binalarında incelemeler yaptı.
Efeler ilçesindeki sınav binalarını ziyaret eden Sarıca ve Yiğit, sınav günü uygulanacak tedbirler ile hazırlık çalışmalarını yerinde denetledi. Öğrencilerin sınavı güvenli bir ortamda tamamlaması amacıyla yürütülen çalışmaları takip eden heyet, görev alacak idareci ve öğretmenlerle de bir araya geldi.
Heyet, sınav merkezlerindeki fiziki koşulları, güvenlik önlemlerini ve görevlilerin hazırlıklarını titizlikle inceledi. Sınavın sorunsuz ilerlemesi için gerekli tüm detayların gözden geçirildiği belirtildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sınav sürecinin sorunsuz yürütülmesi için çalışan eğitim yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür ederek, tüm öğrencilere başarılar diledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]