SON GELİŞMELER
--:--:--

Erdoğan: 2021’i reform yılı haline dönüştüreceğiz

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Erdoğan: 2021’i reform yılı haline dönüştüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah 2021’i reform yılı haline dönüştüreceğiz. Ülkemizdeki tüm kesimlerin katılımıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için gereken adımları milletimizle atacağız.  Ülkemizi yatırım, üretim, istihdam ve özgürlükler bakımından geliştirerek hedefimize ulaşacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle Kömürhan Köprüsü’nün açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “İnşallah 2021’i reform yılı haline dönüştüreceğiz. Ülkemizdeki tüm kesimlerin katılımıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için gereken adımları milletimizle atacağız.  Ülkemizi yatırım, üretim, istihdam ve özgürlükler bakımından geliştirerek hedefimize ulaşacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nden video konferans yöntemiyle katıldığı Kömürhan Köprüsü’nün açılış töreninde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Yapım bedeli 720 milyon lira olan bu proje (Kömürhan Köprüsü) Elazığ ile Malatya’yı birbirine bağlamanın ötesinde ülkemizin doğu- batı ve kuzey-güney ulaşım aksının en önemli noktalarından birini oluşturuyor. Tasarımından inşasına kadar her şeyiyle yüzde 100 yerli ve milli kaynaklarla inşa edilen bu eser, ülkemizin mühendislik alanındaki gücünün ve kabiliyetlerinin sembollerinden biri olacaktır.

Kömürhan Köprüsü, kendi grubunda dünyanın 4. büyük projesi unvanını taşıyor. Bu köprü ile vakitten ve yakıttan tasarruf sağlanacak. Proje, bölgenin kalkınmasına, refahına katkı sağlayacak. Yaptığımız yatırımlar, inşa ettiğimiz eserlerle Fırat’ı, kavuşmanın, sevincin, muhabbetin, refahın sembolü haline getirdik, getirmeyi sürdüreceğiz. Hedeflerimize daha kolayca ulaşabileceğimiz bir iklim oluşturmakta kararlıyız.

”MALATYA’YA 8,8 MİLYAR LİRA ULAŞIM YATIRIMI”

Bugüne kadar Malatya’da 8,8 milyar lira, Elazığ’da 6 milyar lira ulaşım yatırımı yaparak bölünmüş yoldan demir yoluna ve hava yoluna kadar her alanda bölgemizin çehresini değiştirdik. Ülkemizde sürekli ilkelerden bahsedip hiçbir üretim yapmamayı felsefe haline getirmiş bir zihniyet, varlığını hala sürdürmektedir. Biz en zor şartlarda bile hizmet üretmenin, eser üretmenin, inşa etmenin peşinden koştuk.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Milletimizin sağlığıyla beraber işini, aşını, geleceğini korumak için devletimizin imkanlarını seferber ettik. Tüm dünyayı esir alan salgın şartlarına rağmen geride bıraktığımız 2020 yılında da hizmet siyasetinden zerre taviz vermedik. İnşallah en geç nisan ayında, geliştirme çalışmaları hızla süren kendi aşılarımızı da kullanıma hazır hale getirmiş olacağız. Yurt dışından temin ettiğimiz aşıların uygulanmaya başlamasıyla salgınla mücadelede önemli bir eşiği aşacağımıza inanıyorum. 2021’i her alanda yeni bir şahlanış yılı haline getirmek istiyoruz. Bunun için kapsamlı hazırlık yapıyoruz. Küresel siyasi ve ekonomik sistemin kökten sarsıldığı bir dönemde ülkemizi hak ettiği yere çıkarmak için hep birlikte çok daha fazla çalışmamız gerekiyor.

AYASOFYA AÇIKLAMASI

Ayasofya’nın ibadete açılmasından başörtüsü hazımsızlığına kadar birçok alanda bu habis zihniyetin yansımalarını görüyoruz. Ama biz bunlara aldırmadan hizmet siyaseti, eser siyaseti diyoruz.”

Yorum Yap

Benzer Haberler
Toroslar’ın DEM’e teslim edilmesine CHP’lilerden büyük tepki
Toroslar’ın DEM’e teslim edilmesine CHP’lilerden büyük tepki
Zafer Partisi İlçe Başkanı Furkan Bedir ”Sinan Ateşi Unutturmayacağız, Atatürk’ün yolundan ayrılmayacağız.”
Zafer Partisi İlçe Başkanı Furkan Bedir ”Sinan Ateşi Unutturmayacağız, Atatürk’ün yolundan ayrılmayacağız.”
İlçe Başkanı Aycan Atalay’ın Milletvekili  Adaylığını Partinin Çanakkale İl Başkanı Açıkladı
İlçe Başkanı Aycan Atalay’ın Milletvekili Adaylığını Partinin Çanakkale İl Başkanı Açıkladı
MHP TOKAT’TA ÜYE KAYIT REKORU KIRIYOR
MHP TOKAT’TA ÜYE KAYIT REKORU KIRIYOR
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a jet yanıt: Korkma, o kadar kötü değil
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a jet yanıt: Korkma, o kadar kötü değil
Son Dakika! ’10 bin dolar alan siyasetçi’ iddiasında yeni gelişme! Bakan Soylu ismi savcılığa bildirdi
Son Dakika! ’10 bin dolar alan siyasetçi’ iddiasında yeni gelişme! Bakan Soylu ismi savcılığa bildirdi
Ek Haber Doğru Adretesiniz

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları EK HABER 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması