MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına sert bir tepki gösterdi. Bahçeli, Katz’ın sözlerini “siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözler” olarak nitelendirdi.
Bahçeli, İsrail’in Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na yönelik saldırılarını “suçluluk psikolojisinin tezahürü” olarak yorumladı. İsrail’in karanlık izlerini takip ettiğini belirten Bahçeli, 40 bine yakın masumu katleden İsrail yönetiminin hesap vereceği günlerin uzak olmadığını vurguladı.
Ayrıca Bahçeli, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a da seslendi. Abbas’ı tarih ve mazlumlar önündeki sorumluluklarından kaçınmamak konusunda uyardı. Bahçeli, Abbas’ın TBMM’ye davet edilmesinin bir şeref olduğunu belirterek, bu şerefi taşıyıp taşımayı Abbas’ın davranışlarıyla ispat etmesi gerektiğini ifade etti.
Son olarak Bahçeli, Türkiye’nin milli haklarını ve egemenlik hukukunu savunmaya devam edeceğini vurgulayarak, Türk milletinin soykırımcı İsrail’e karşı kenetlendiğini ve mazlumların yanında yer aldığını belirtti. Bahçeli, Türk düşmanlarının kaybedeceğini ve Türk milletinin zaferle yoluna devam edeceğini ifade etti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap