Herkesin hayali bembeyaz dişlere sahip olmaktır. Kişilerin özgürce ve özgüvenli bir şekilde gülümsemesinin altında sağlıklı ve beyaz gülüşler yatar. Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, günümüzde kullanılan beyazlatma ajanları ile istenilen tonlara ulaşılmasının mümkün olduğunu belirtiyor.
Hastaların gülüş tasarımı yapılacağı zaman, Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, protezlere veya dolgulara başlamadan önce beyazlatma ile istenilen tona ulaşılmasını ve daha sonra diğer tedavilerin yapılmasını önermektedir, bu doğru sonuca götürecektir.
Diş Beyazlatma Nasıl Yapılır?
Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu‘na göre diş beyazlatma iki aşamalı bir işlemdir: Diş Hekiminizin klinikte uyguladığı Ofis Beyazlatma ve evde hastaların uyguladığı Ev Beyazlatma Sistemleri. Diş yüzeyleri temizlendikten sonra, Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu sizin için en uygun beyazlatma tipi için yönlendirecektir.
Tedavi sürecinde, ilk gün hassasiyet dışında ağrılı bir dönem beklenmez. Işıkla, Işıksız ya da Lazer ile Beyazlatma, klinik ortamında tercih edilen beyazlatma tiplerindendir. Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, Ofis Beyazlatma sonrasında Ev Beyazlatma tercih edilmesini önerir, çünkü bu hem tedavinin başarısını hem de tonun kalıcılığını olumlu yönde etkilemektedir.
Beyazlatma Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?
Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, beyazlatma sonrasında özellikle ilk 24 saat boyalı gıdalardan, çay, kahve gibi diş rengini etkileyecek gıdalardan uzak durulması gerektiğini vurgular. Tedavi başarısını kişinin bakımı ve diyeti önemli ölçüde etkilemektedir.
Sigara kullanımı ve yoğun çay-kahve tüketimi olumsuz yönde etkiler. İnternet ortamında satılan beyazlatma ürünlerinin içeriği bilinmeden, hekiminize danışılmadan kullanılmasının diş ve diş eti dokularınıza zarar verebileceğini belirten Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, Ofis Beyazlatmasının da Diş Hekimi kontrolünde uygulanması gerektiğini ifade eder. Bu nedenle, sizin için en uygun ve en doğru beyazlatma tipi ve beyazlatma ürünlerini size Diş Hekiminizin önermesi en doğru yoldur.